Aankondiging contributieverhoging

Aankondiging contributieverhoging

Beste leden,

Het afgelopen jaar werden wij geconfronteerd met prijsstijgingen en extra kosten van o.a. energie,  energie beperkende maatregelen opgelegd door de overheid, materieel- en bedrijfskosten. Om dezelfde hoge kwaliteit van de groepslessen, gratis begeleiding en goede accommodatie te kunnen waarborgen, zijn wij genoodzaakt om per 1 januari 2020 een verhoging van €2,50 per maand door te voeren in de contributies. Dit geldt voor alle maandelijkse individuele contributies. De leden die tijdelijk op medische staan, gaan naar €3,- per maand. Familiecontributies gaan met €5,- per maand omhoog, kwartaal en jaarcontributies gaan evenredig omhoog. Vooraf betaalde jaarcontributies zullen eerst na afloop van dat contract worden aangepast. Voor de individuele contributies, zal de incasso per eind december 2019 voor het eerst worden aangepast.

Door deze verhoging kunnen wij u, als meest allround fitnesscentrum, blijven voorzien van 7 dagen per week onbeperkt fitness, de meeste groepslessen van alle fitnesscentra van Den Helder, met goed opgeleide instructeurs in plaats van een virtuele instructeur op een scherm, vrije douches en sauna’s.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er naar aanleiding van deze aankondiging vragen zijn dan vernemen wij die graag. Informatie hierover kunt u verkrijgen aan de balie of per mail op admin@bodyfitdenhelder.nl, dan wel telefonisch op 0223-630191.

 

Met vriendelijke groet,

Directie Fitnesscentrum Bodyfit.

Share This