BODYATTACK

BODYATTACK is de sport-geïnspireerde cardio workout voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Deze high-energy interval training combineert atletische bewegingen met aerobe kracht en stabilisatie oefeningen. Dynamische instructeurs en krachtige muziek motiveren iedereen in de richting van hun fitnessdoelen – van de recreatieve tot de hard-core sporter! Net als bij alle Les Mills programma’s, wordt BODYATTACK elke drie maanden voorzien van nieuwe muziek en choreografie.

BODYATTACK is een 45 minuten durende cardiotraining waarbij je in een mum van tijd je snelheid, conditie, kracht en behendigheid verbetert. Laat je helemaal meeslepen door de groepsdynamiek die zo kenmerkend is voor BODYATTACK.

BODYATTACK is voor iedereen met een gemiddeld fitnessniveau. De bewegingen zijn eenvoudig en je hoeft geen vlekkeloze coördinatie te hebben. Go for it!
We raden je aan om tussen lessen minimaal één rustdag te plannen. Voor de beste resultaten kun je het beste twee BODYATTACK lessen per week volgen.

BODYATTACK:
– Verbrandt weerzinwekkend veel calorieën
– Vormt en verbetert je lichaam
– Verbetert je algehele conditie en uithoudingsvermogen voor sporten, waar je veel energie voor nodig hebt
– Verbetert je coördinatie en lenigheid
– Ontwikkelt nog meer kracht, doordat je kernspieren extra worden traint
– Verbetert je gezondheid en versterkt je botten
– Verhoogt je hart-en longcapaciteit door middel van een full-body cardio workout.

 

 

 

 

“High energy training”

Lisa

Share This