GRIT Series

GRIT is een intensieve 30-minuten durende team training, gebaseerd op de wetenschappelijke techniek van High Intensity Interval Training, met piek- en herstelmomenten die je tot het uiterste drijven.

Wil jij jouw fitnessniveau naar een hoger level tillen? Heb jij behoefte aan een authentieke, hardcore workout die je echte fitnessresultaten bezorgt? Dan is het Les Mills programma GRIT Series perfect voor jou! Les Mills GRIT Series zorgt ervoor dat je supersnel super fit raakt! De GRIT Series zijn gebaseerd op de wetenschappelijke techniek van High Intensity Interval Training, met piek- en herstelmomenten die je tot het uiterste drijven. GRIT bestaat uit verschillende uitdagende workout-blokken, die gemixt zijn in 30 minuten sessies. Een GRIT sessie geeft je in slechts 30 minuten een full body workout!

Wat maakt GRIT uniek?
Les Mills GRIT focust zich op team training. Bij GRIT wordt er in relatief kleine groepen getraind. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat high intensity interval training, waar GRIT op is gebaseerd, de resultaten levert die de resultaten van conventionele training overtreffen.

– zorgt dat je sneller fit wordt
– zorgt dat je harder werkt en het langer volhoudt
– daagt je uit om je fitnessgrenzen te verleggen
– heeft een specifieke structuur, waardoor je nooit een trainingsplateau
bereikt
– zorgt dat je ook uren na de training nog calorieën verbrandt
– is de snelste manier om vet te verbranden, met behoud van spiermassa.

 “High Intensity Interval Training”

Colin

Share This