Jumping Fitness

Nog te volgen tot 31 december 2018. Helaas komt deze lesvorm hierna te vervallen.
Jumping Fitness is één van de nieuwste trainingsmethoden in Nederland. Deze intervaltraining kent zijn oorsprong in Tsjechië en verschijnt steeds vaker op het rooster van sport- en dansscholen in Nederland. Maar wat is het eigenlijk?

Wat is Jumping Fitness?

Jumping Fitness is een intervaltraining waarbij je verschillende springbewegingen maakt op een kleine trampoline. Door de elastische vering in de trampoline train je al je spieren, zonder belasting van je gewrichten. Dit zorgt voor een verbeterde balans en coördinatie van het lichaam.
Jumping Fitness is perfect tegen stress!
Jumping Fitness maakt je gelukkig, want tijdens deze workout komen endorfines vrij. Waarom dat zo is? Omdat Jumping Fitness een intensieve training op energieke muziek biedt en gelijktijdig een geweldige teamgeest creëert.

Jumping Fitness is een efficiënte training voor buik, benen, billen en maakt je hele lichaam stevig. Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen.

Een Jumping Fitness les begint met een warming-up, waarbij onze instructeurs de stappen uitlegt. Na een aantal oefeningen bestaat de les uit een aantal korte en intensieve trainingen, gecombineerd met goede muziek! De training is voor iedereen geschikt, je kunt het namelijk zo zwaar maken als je zelf wilt.

 joey-en-dewi

Voordelen van Jumping Fitness

  • Bevordert de stofwisseling, conditie van het hart, bloedsomloop en lymfestelsel
  • Zorgt voor betere slaapcyclus
  • Vermindert cellulitisproblemen
  • Erg toegankelijk (het is niet lastig)
  • Goede training van benen en billen
  • Weinig belastend voor je knieën en heupen
Tegenwoordig zetten steeds meer medische specialisten Jumping Fitness actief in ter preventive van kwalen zoals overgewicht, nek- en rugpijn, stress, evenwichtsproblemen en botontkalking.
Durf onze jumpingles eens uit te proberen.  Je bent van harte welkom!

 

 

 

 

 

“Ready…?, set, and Jump !”

Joey

Dewi & Joey

Shadé

Share This