Nieuw reserveringssysteem Personal smallgroup lessen vanaf zondag 14 mei

Nieuw geautomatiseerd reserveringssysteem Personal

Vanaf zondag 14 mei gaan wij werken met een nieuw geautomatiseerd reserveringssysteem voor de smallgroup lessen bij Personal.

Via de link op de gebruikelijke plaats op onze website en via de app kunt u elke zondag vanaf 17.00 uur de lessen reserveren voor de komende week.

Vol = vol en bij afmelding komt er automatisch een plekje vrij.

reserveren

Wanneer u het reserveringsformulier voor de eerste keer invult worden uw persoonlijke inloggegevens aangemaakt.  Deze inloggegevens (gebruikersnaam + wachtwoord) kunt u gebruiken om uw reserveringen te bekijken en eventueel te wijzigen/annuleren op de reserveringspagina. U ontvangt deze gegevens op uw ingevoerde emailadres.

Om uw smallgroup les te reserveren dient u het volgende in het reserveringsformulier aan te geven:

  • leskeuze
  • dag/datum
  • naam/ telefoonnummer/emailadres

Na registratie ontvangt u een bevestigingsmail van de betreffende reservering. Ook wanneer de les reeds vol is ontvangt u hiervan een bevestigingsmail.

Wanneer de les vol is kunt u opnieuw een reservering doen. Uw reservering wordt bij het vrijkomen van een plekje alsnog bevestigd.

Mocht u onverhoopt zijn verhinderd dan het verzoek om uw reservering op de reserveringspagina te annuleren zodat de plek vrijkomt voor een andere belangstellende.

 

Share This