BODYPUMP

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 45 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

BODYPUMP is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent.

Je kan na je eerste BODYPUMP les best een beetje spierpijn voelen, maar geef niet op! We beloven je dat het na een paar keer soepeler gaat.  Vergeet hierbij niet dat je lichaam tussen de trainingen door tijd nodig heeft om te herstellen.

Wat zijn de voordelen?

– Helpt je 600 calorieën per les te verbranden
– Verbetert je kracht en algehele conditie
– Je spiermassa neemt toe
– Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)

Jantina

Shadé

Share This