BODYPUMP

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 45 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

BODYPUMP is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent.

Je zult na je eerste BODYPUMP les best een beetje spierpijn voelen, maar geef niet op! We beloven je dat het na een paar keer soepeler gaat.  Vergeet niet dat je lichaam tussen de trainingen door tijd nodig heeft om te herstellen.

– Helpt je 600 calorieën per les te verbranden
– Verbetert je kracht
– Verbetert je algehele conditie
– Vormt en toont je spieren
– Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)

PUMP IT UP

Joram

Priscilla

Joey

Share This