Fysiotherapie Carolien Slot

Ik ben afgestudeerd in 2008 in Leiden, daarna ben ik als fysiotherapeut in een gezondheidscentrum in Utrecht gaan werken. Na een aantal jaren verhuisde ik naar Den Helder en ben daar als zelfstandige begonnen. Vanaf het begin huur ik een ruimte bij fitnesscentrum Bodyfit, waar ik goed mee samenwerk. Vanuit de sportschool ben ik makkelijk benaderbaar voor de sporters en ik kan de ruimte van Bodyfit gebruiken voor de revalidatie van mijn patiënten.

Fysiotherapie is een breed vak en de differentiatie binnen ons beroep heb ik altijd erg leuk gevonden. Nu sport ik zelf erg graag, sportblessures is dan ook een van mijn specialisaties. Daarnaast ben ik tijdens mijn opleiding voor stage in Amerika geweest en heb ik daar van een zeer bekende therapeut het dry needling geleerd. Ook heb ik me de afgelopen jaren gespecialiseerd in fasciatechnieken, ademhaling en coaching voor psychosomatische klachten.

Ondertussen werk ik niet meer alleen, maar met mijn gewaardeerde collega Marieke Post, sinds 2018 zijn we een maatschap gestart.

 

Fysiotherapie Marieke Post

Mijn naam is Marieke Post, ik ben in 2002 afgestudeerd aan de hoge school van Amsterdam. Ik ben in 2008 afgestudeerd als sportfysiotherapeut en in 2013 heb ik mijn Master in de manuele therapie afgerond. Doordat mijn werk ook mijn passie is, wil ik mij blijven ontwikkelen en ben ik geïnteresseerd in alle aspecten van fysieke en mentale gezondheid van de mens. Ik heb mij daardoor ook gericht op coaching en diverse voedingscursussen gedaan.

Mijn achtergrond in de kickbokssport helpt mij in het trainen en begeleiden van amateur- en topsporters. Na mijn tien jarige loopbaan als militair fysiotherapeut bij de koninklijke marine was ik zoekende naar een passende setting. Deze heb ik gevonden samen met mijn collega Carolien Slot. We zijn in 2018 gestart met een maatschap in de locatie Bodyfit en wij vullen elkaar enorm goed aan. We denken hetzelfde over behandelingen en begeleiding van de diverse patiëntengroep die wij zien.

Waarom Fysiotherapie Carolien Slot

  • Je kan snel en makkelijk een afspraak maken
  • Gespecialiseerd in dry needling
  • Betrokken en enthousiast
  • Deskundig op het gebied van sportblessures
  • Mogelijkheid om sport en revalidatie te combineren
  • Er wordt gebruik gemaakt van tussentijdse meet- en evaluatiemomenten
  • Tussentijds overlegmoment met zorgpartners

Fysiotherapie Carolien Slot kiest voor een actieve benadering. U wordt vanaf het eerste begin actief betrokken bij uw eigen behandeling. Samen met u stel ik haalbare en concrete behandeldoelen op, waar we samen naartoe werken. Tijdens de behandelingen zal u erachter komen dat u zelf een belangrijke rol speelt u uw eigen herstel.

Kijk voor meer informatie op onze website: https://www.fysioslotpost.nl/

Contactgegevens

Schootenweg 2 (Quelderduijn)
1785 LV Den Helder
06 147 06 056 (Carolien Slot)
06 150 60 252 (Marieke Post)
info@fysioslotpost.nl

Share This