Carolien Slot aan het woord

Sinds 2012 ben ik eigenaar van de fysiotherapiepraktijk Carolien Slot. De praktijk zit gevestigd binnen fitnesscentrum Bodyfit gelegen aan de Schootenweg 2 te Den Helder. Ik heb de vier jarige opleiding fysiotherapie aan de Hoge School van Leiden gevolgd, waar ik in 2008 ben afgestudeerd.

Sindsdien ben ik werkzaam als zelfstandig fysiotherapeut in verschillende praktijken in Nederland. In Utrecht ben ik mijn werkzaamheden begonnen in een gezondheidscentrum, waar ik ervaring heb opgedaan en begeleider van verschillende medische groepen ben geweest. In die tijd heb ik de opleiding gevolgd voor dry needling. Dry needling is een effectieve behandelmethode voor spiergerelateerde klachten. De voorbereidende cursussen voor dry needling heb ik in Bethesda, USA gevolgd.

Na mijn werkzaamheden in Utrecht ben ik verhuisd naar Den Helder waar ik een aantal waarnemingen heb gedaan om vervolgens een vast contract aan te gaan bij Club Fysio Therapie Den Helder. Naast mijn werkzaamheden heb ik de opleiding klinimetrie/ diabetes type 2, medisch trainingstherapie en arbeidsgerelateerde klachten gevolgd. Al deze opleidingen en ervaringen zijn een toevoeging om u zo volledig en optimaal mogelijk te behandelen.

Waarom Fysiotherapie Carolien Slot

  • Je kan snel en makkelijk een afspraak maken
  • Gespecialiseerd in dry needling
  • Betrokken en enthousiast
  • Deskundig op het gebied van sportblessures
  • Mogelijkheid om sport en revalidatie te combineren
  • Er wordt gebruik gemaakt van tussentijdse meet- en evaluatiemomenten
  • Tussentijds overlegmoment met zorgpartners

Fysiotherapie Carolien Slot kiest voor een actieve benadering. U wordt vanaf het eerste begin actief betrokken bij uw eigen behandeling. Samen met u stel ik haalbare en concrete behandeldoelen op, waar we samen naartoe werken. Tijdens de behandelingen zal u erachter komen dat u zelf een belangrijke rol speelt u uw eigen herstel. Kijk voor meer informatie op mijn website: https://www.fysioslotpost.nl/

Contactgegevens

Schootenweg 2 (Quelderduijn)
1785 LV Den Helder
06 147 06 056 (Carolien Slot)
06 150 60 252 (Marieke Post)
info@fysioslotpost.nl

Share This