Update n.a.v. de persconferentie van Premier Rutte 31 maart 2020

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van Premier Rutte en Minister de Jonge volgt hier een update.

Als eerst willen wij alle leden van Fitnesscentrum Bodyfit bedanken voor het vertrouwen en de steun die wij van jullie krijgen. Dat tot nu toe zo weinig leden hun contributies hebben opgezegd doet ons goed. 

Zoals uit de persconferentie is gebleken, zal er eerst op 21 april weer worden bepaald of de sportscholen na 28 april weer open mogen gaan. Om deze Coronacrisis te kunnen doorstaan, is het voor ons belangrijk dat wij onze vaste lasten kunnen blijven betalen. Het blijven voldoen van de contributie door de leden is hierbij voor ons essentieel. De compensatieregelingen voor de huur, gas, water en licht, loonkosten, uitstel aflossingen en uitstel omzet en loonbelastingen zijn aangevraagd maar moeten hun beslag nog krijgen. Tot nu toe moeten alle vaste lasten gewoon door ons worden doorbetaald. Het kunnen blijven incasseren van de incasso’s is daarom echt nodig.  

Toch voelen wij ons moreel verplicht om jullie te compenseren voor de tijd dat wij, noodgedwongen, gesloten blijven. Vanaf 1 april zullen wij de periode dat jullie geen gebruik kunnen maken van de faciliteiten op de sportschool, toevoegen aan de periode zolang het abonnement duurt. Dit betekent concreet dat bij opzeggen van het abonnement er 1 maand extra lidmaatschap wordt gecompenseerd. Mocht na 28 april duidelijk worden dat de sluiting langer gaat duren, wordt deze periode ook gecompenseerd. 

Jaarcontributies, alleen per jaar opzegbaar.
Leden met jaarcontributies, die opzeggen, worden ook gecompenseerd. Ook jaarcontributies worden automatisch verlengd met 1 maand extra lidmaatschap. 

Jaarcontributies vooraf betaald.
Jaarcontributies die reeds vooraf zijn betaald worden ook gecompenseerd. Ook deze groep krijgt 1 maand extra lidmaatschap. Dit betekent dat de nieuwe jaarcontributie ingaat 1 maand na het huidige einde jaarcontract. 

Let wel, wij mogen een jaarcontributie niet zelf verlengen. Zodra deze is afgelopen komt u automatisch in, een per maand opzegbare maandcontributie, die vanzelfsprekend hoger is dan de maandelijkse jaarcontributie. Een mailtje met toestemming tot continuïteit van het jaarabonnement naar admin@bodyfitdenhelder.nl en het wordt weer aangepast en verrekend.  

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten via admin@bodyfitdenhelder.nl 

De deuren van onze club zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor u klaar! 

Met vriendelijke groet,
Team Bodyfit

 

Share This