We kunnen weer gaan sporten!

We kunnen weer gaan sporten!

Wat een geweldig nieuws!

Ja u leest het goed, we kunnen weer gaan sporten!

Aller eerst:
Bodyfit, dankt haar trouwe leden voor de steun die wij van jullie ontvangen door het doorbetalen en niet opzeggen ondanks het feit dat jullie niet kunnen sporten. Een aantal leden heeft spullen in bruikleen en kunnen via de House of Workouts en Les Mills thuis sporten door het gratis account wat wij hebben kunnen aanbieden. Mede door jullie steun, hebben wij de kracht gehouden om door te pakken en in oplossingen te denken. Die oplossingen zijn er nu. Daarom zijn wij trots om te kunnen zeggen dat we weer gaan beginnen!

Wat gaan we precies doen:
Natuurlijk hebben wij rondom ons pand heel veel vrije ruimte. En daar zijn wij heel blij mee want we kunnen nu lekker buiten gaan sporten. We hebben aan de zijkant van het pand 3 ruimtes kunnen maken waar de groepslessen gegeven kunnen worden. En achter aan het pand hebben wij nog een groot balkon waar ook 3 ruimtes zijn gemaakt voor onder andere de bodyflow. Natuurlijk is alles op 1.5 meter afstand van elkaar want we doen alles volgens de richtlijnen van het RIVM en met goedkeuring van de gemeente. We gaan proberen zoveel mogelijk lessen van het oude rooster door te laten gaan, maar er zullen wat kleine aanpassingen zijn.

Echter gaan we wel voor ALLE lessen werken met een reserveringssysteem. We zijn bezig dat dit kan via onze huidige bodyfit app. Dus als u deze app nog niet heeft kunt u deze alvast downloaden. Binnenkort gaan wij het lesrooster bekend maken en kunnen we weer lekker aan de slag gaan!🎉

Natuurlijk vergeten wij onze trouwe fitness klanten ook niet, ook voor de fitness hebben wij het een en ander in werking gezet maar dit kost wat meer tijd en moeite. Hopelijk ook voor jullie zo snel mogelijk goed en positief nieuws, we zijn er druk mee bezig. Uiteraard zijn jullie ook welkom bij de groepslessen!

Voor iOS
https://apps.apple.com/nl/app/sportcom/id1301211904?uo=4

Voor Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.concapps.swiminapp

Share This